luni, 24 decembrie 2012

Faberlic For Men


Ingrijire la superlativ pentru tenul barbatilor

Pielea barbatilor este diferita de cea a femeilor, in primul rand deoarece este putin mai groasa, iar in al doilea rand, ea produce mai mult colagen.
Tenul barbatesc este mai intens alimentat cu sange dar, datorita barbieritului, vasele capilare sunt foarte fragile.
Formarea de sebuum excesiv la barbati este intalnita cu un procent de 50% mai mult decat la femei, fapt care da stralucire excesiva tenului, formare de acnee sau puncte negre, precum si predispunere la iritatii.
La barbati, semnele de imbatranire apar mai tarziu decat la femei, dar evolutia este mult mai rapida.Procesele metabolice la barbati au o viteza extraordinara, dupa varsta de 40 de ani evolutia imbatranirii tenului fiind surprinzator de rapida.
Concluzia este evidenta : utilizarea unor produse cosmetice exclusiv barbatesti, special pentru probleme ale tenului barbatesc.
Seria de cosmetice FABERLIC FOR MEN a fost gandita si realizata pentru barbati de peste 30 de ani, care au nevoie de ingrijire dubla.

GELUL DE BARBIERIT CU OXIGEN ,cod 0516



Hidrateaza tenul si il protejeaza de iritatii, creeaza un strat protector pentru un barbierit confortabil.
In continuare se utilizeaza LOTIUNEA AFTER SHAVE ,cod 0517


Lotiunea are calitati de hidratare si proprietati anti-inflamatorii.Lemnul de teak din compozitie lasa pielea tonifiata, oferindu-i un plus de energie si vitalitate.
Se aplica apoi GELUL-CREMA MATIFIANT, cod 0514,
care netezeste suprafata pielii, regleaza porii si productia excesiva de sebum, calmeaza pielea, inlatura semnele de oboseala si stres, stimuleaza regenerarea pielii si sinteza de colagen.D-Pantenolul din compozitie calmeaza si hidrateaza tenul.
Daca aveti peste 30 de ani, se recomanda utilizarea unui GEL-CREMA PENTRU OCHI, cod 0515

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu